Airco Service

Airco-onderhoudsbeurt

Het koudemiddel in het aircosysteem zorgt voor een koelende werking. Door verdamping verliest het systeem gedurende de tijd (ongeveer 10% per jaar) koudemiddel en neemt de werking geleidelijk af. Dit kan schade veroorzaken aan uw airco met hoge reparatiekosten tot gevolg. Wanneer u tijdig een airco-onderhoudsbeurt laat uitvoeren vermindert u het risico op schade.

Airco-geurbehandeling

Door het vochtige klimaat en de wisselende temperaturen die we in Nederland hebben is de kans groot op bacteriën en schimmelgroei in het aircosysteem. Hierdoor komen er nare, muffe luchtjes uit het ventilatierooster. We kunnen dit tegengaan door airco geurbehandeling van Forte zodat u zeker bent van een schone en frisse lucht.

Forté Air Conditioner Treatment reinigt álle luchtkanalen en de verdamper, met als resultaat frisse en zuivere lucht, vrij van bacteriën, schimmels en sporen. Doordat er weer schone lucht in het interieur wordt verspreidt, worden allergische reacties voorkomen. Het klimaat in het voertuig zal als aangenaam ervaren worden en comfortabel aanvoelen.

Forté Air Conditioner Treatment biedt de volgende voordelen:

• Verwijdert schimmels en sporenelementen uit het airco- en ventilatiesysteem.
• Verfrist langdurig het hele interieur en zorgt voor een comfortabel en koel klimaat.
• Houdt de ramen vrij van condens in álle seizoenen.
• Verwijdert allergene stoffen die allergieën en astma kunnen veroorzaken.forte airco
• Onaangename geuren worden geneutraliseerd.
• Verhoogt de veiligheid door schone ramen en frisse lucht.

Stof- en pollenfilter vervangen

De stof- en pollenfilter houdt stofdeeltjes, uitlaatgassen en pollen tegen. Vervang deze filter tijdig zodat u weer een gezonde lucht in uw auto krijgt.

TIJVOORTSEBAAN 11       5051 HJ GOIRLE         Tel.  013 - 534 67 19         Mob. 06 - 533 93 584          E-mail: info@tijvoort.nl